2012 m. balandžio 4 d., trečiadienis

Maratonas be sienų












Barselonos maratonas vadinasi Zurich. Faktas. Šveicarijos konfederacijos kantono sostinės pavadinimo maratonas Ispanijos Karalystės Katalonijos autonomijos sostinėje. Kas frankus moka, tas ir pavadinimą užsisako. Ir ką? Smagios buvo varžybos, sako. Gediminas Grinius kovo 25 d. nubėgo sau per 2 val. 39 min. 51 sek. Turbūt, geriausias sezono rezultatas Lietuvoje.

Toje Šveicarijos konfederacijoje, tiesa, ne Ciuriche, o Lozanoje, baigėsi Barselonoje prasidėjusi Ž.Balčiūnaitės dopingo byla. Seniai laikas, vis dėlto tai ne Garliavos istorija. DQ – ne mirties nuosprendis. Galės Coliukė ramiau ruoštis kitam Europos čempionatui. Ciuriche, beje.

Vilniaus maratonas, ko gero, vadinsis Danske. Normalus pavadinimas, kai giliau susimąstai. Čia jums ne koks Sberbank, PZU ar Snoras. O DNB, pavyzdžiui, labai jau primena kitą nemalonų verdiktą - DNF...

Danske Vilniaus maratonas.

3 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Ne pavadinime esmė, bet jei nuo to gerės pats renginys, tai tik valio.

Anonimiškas rašė...

Ne pasaulio pabaiga ir DNF.....:)Juk viskas kas bevyktų - vyksta tik į gerą.....:) Kiekvienam nemaišytų susidurti tiek su DNB, tiek su DNF. Juk patirtis žmogų turtina, taurina, tobulina......:)

kitas ignas rašė...

DNB kiek zinau remia: - http://www.nikeasbegu.lt/

ir kiek matau komunikuoja ir dirba zymiai geriau nei tas pats maratonas :)